Buro SAB - Interieurarchitect bureau Koksijde - De Panne
 

Operationeel in ons nieuw kantoor te St Idesbald - Koksijde

De specialist in totaalprojecten aan de kust!

Yves Mahieu uw Interieurarchitect - Expert

Als familiebedrijf, opgericht in 1985 en reeds toe aan de tweede generatie, hebben wij tal van ervaring in renovatie van woningen en interieur in de brede zin van het woord.
Door een gerichte scholing in de academie van bouwkunde en beeldende kunst  te Brugge, Provinciale hogeschool Architectuur te Diepenbeek, Academie voor interieur te  Gent en Top Mouton hebben wij een stevige gevarieerde basis, waarbij er veel expertise is opgedaan naar privé- en projectbouw.

Door deze troeven geven wij ons graag uit als vaste waarden  in de bouwconsultancy, interieurarchitectuur en meubelontwerp, dit vormt de basis van ons portfolio!

Ons team heeft in dit segment heel wat te bieden, zoals onze eigen creatieve bijdrage, materiaalgebruik, oog voor detail en zin voor hedendaagse technieken, wat resulteert in een harmonieus eindresultaat. Onze stijl van ontwerpen varieert tussen tijdloos modern en functioneel gezellig.
Hiernaast bouwden wij een jarenlange ervaring op in technieken electriek en sanitair, verlichting, keuken en haardinstallatie, meubilair en moderne renovatietechnieken.

Zowel op de particuliere als professionele markt kunnen wij ons steeds inleven in het verlangen en de eisen van de opdrachtgever. Naast onze ontwerpfase begeleiden we de opdrachtgever in het ganse proces van materiaalkeuze, aanbesteding, toewijzing der werken, rekeningcontrole en oplevering. Door een correcte opvolging van de werken door middel van een strikt uitgewerkte tijdsplanning dragen wij bij tot de realisatie van uw droomproject!

Ook in de gevelrenovatie kunnen wij op basis van een grondige analyse, een stappenplan ontwikkelen voor het onderhoud van uw meergezinswoning.  Dit steeds met de gepaste oplossing voor de opdringende werken.

Niet alleen in België maar ook in Frankrijk hebben wij ook reeds verschillende projecten uitgewerkt en begeleid tot een goed einde.

In het verlengde van uw dromen werken wij jullie project uit tot een gegarandeerd succesverhaal

 

Nieuw adres Koninklijke baan 330C te St Idesbald - Koksijde!